Restaurant Brasseria El Racó

Restaurant Brasseria El Racó som al centre neuràlgic de Monistrol de Montserrat en una plaça porxada del segle XVl i per sota del carrer de l’església, a uns sis minuts caminant des de l’estació del cremallera. i a set km de Montserrat.

A El Racó per als bons menjadors els oferim una cuina Catalana, de muntanya, i la gastronomia del Montserrat. fantàstiques amanides, molt bones carns de la zona a la brasa de llenya a la llosa ia la teula, també “Cargols a la llauna”. Especialitat en canelons de mató i bolets amb beixamel de bolets, conill a les fines herbes de Montserrat, el garrí filetado a la llosa, les costelletes i costelletes de cabrit, la costella de porc que és espectacular, la costella de vedella de la comarca del Bages etc. així com uns selectes postres d’elaboració pròpia. A destacar les postres de “el cremallera” que tenim patentat que consisteix en una màquina de l’antic tren cremallera, elaborat amb els productes típics de la zona. els canalons de pinya farcits de crema i cremats, el flam de mató (postres de la gastronomia de Montserrat) copa de fruits vermells amb sorbet de fruita de la passió i escuma de coco, pudding d’ametlla i panses amb xocolata calenta sopa de iogurt amb fruits vermells i gelat de maduixa etc.etc. També servim plats cuinats per emportar, pollastres rostits a “l’ast” oa la brasa de llenya i plats cuinats de la carta, canalons, conill etc.

Al matí també servim esmorzars de forquilla coca torrada amb tomàquet i oli d’oliva, torrades amb all i tomàquet, botifarra de pagès a la brasa etc.

I entre setmana tenim a la seva disposició un selecte menú del dia a triar d’entre quatre entrants, quatre segons i quatre postres a un preu molt ajustat que pràcticament és gairebé com menjar a la carta a baix cost.