Monistrol de Montserrat-Coll de Bruixes-Puig de l’Hospici-Collet dels Capellans-Monistrol (corriols) 

Distància: 27,39km
Dificultat tècnica:    Moderat
Temps:  3 hores 13 minuts

Aquesta ruta la podem dividir en dues parts força diferenciades, la primera la ascensió al Puig de l’Hospici que va per bones pistes i un corriol on haurem de baixar de la bici diversos cops, amb la baixada fins a Can Serra, un recorregut solitari fora de nuclis habitats amb la presencia del massís de Montserrat tota l’estona, la segona part amb pistes també bones i algun tram asfaltat al creuar diverses urbanitzacions fins que arribem al collet dels Capellans on carenem pel turó de l’escletxa i després de baixar un corriol on l’ultima part no es ciclable tornem a la civilització passant pel Vilar i el Borràs i per la vora del Llobregat arribem a Monistrol.

Monistrol-Montserrat-Monistrol en 1h30min per la Calsina 

Distància: 19,31km
Dificultat tècnica:    Moderat
Temps:  2 hores 13 minuts
Aquesta és una ruta des de Monistrol de Montserrat pujant per pista forestal fins a la Calsina (Marganell) passant pel Piteu, la Font de l’Avenc de la Dona Morta i arribant al Torrent del Tortuguer.

 

 

Monistrol de Montserrat – La Puda

Distància: 6,93km
Dificultat tècnica:    Moderat
Temps:  49 minuts
Passejada amb bicicleta tot terreny per la riba del riu Llobregat, des de Monistrol fins a l’antic balneari de La Puda passant just pel costat de Montserrat.

 

La Portals: Monistrol-La Puda-Collbató-ElBruc-CollCanMaçana-Monistrol

Distància: 55,48km
Dificultat tècnica:    Difícil
Temps:  6 hores 34 minuts

Ruta al voltant del massís de Montserrat. La ruta comença i acaba a Monistrol, al pàrquing del telefèric. Des d’allà agafem el riu direcció La Puda. Aquí comença la pujada passant per Collbató i junt al Bruc bordejant tota la Muntanya de Montserrat, fins arribar al Coll de Can Maçana com a punt més alt del recorregut. Un cop allà comencem a baixar per la carretera per a immediatament sortir cap a una pista que comença a bordejar la muntanya pel costat oposat. Recorre el Parc de la Munanya de Montserrat passant per Marganell fins arribar de nou a Monistrol, inici i final de la ruta.

 

Olesa-Monistrol-Montserrat (86.2 KiB)

Monistrol (382.4 KiB)

Montserrat (62.4 KiB)

BCN-Monistrol-BCN (254.1 KiB)